Luento

Kiinnostaako luento Ryhdistä ja Posturaalisesta Harjoittelusta työpaikallasi, tyky-toimintaa varten, työntekijöillesi tai yhdistystoiminnassa? Luennoimme Ryhdistä ja Posturaalisesta Harjoittelusta, käyden läpi sekä teoriaa että käytäntöä. Luento voidaan räätälöidä vastaamaan tarpeitasi.

Workshop

Workshopissa Ryhti ja Posturaalinen Harjoittelu käytännön harjoitukset ja teoria antavat yhdessä ymmärryksen ryhdin vaikutuksesta kehon toimintaan sekä harjoitusten tarkoituksesta. Ryhtiopin teoria esitetään käytännönläheisellä tavalla ja opitaan miten kuormitus jakaantuu kehossamme riippuen ryhdistämme. Tunneilla annetaan myös ergonomiavinkkejä ja runsaasti tietoa siitä, miten suorittamamme harjoitukset vahvistavat kehoa sisältä ulos.

Käydään laajasti läpi päästä varpaisiin sopivia harjoituksia, löysätään jäykkyyksiä ja vahvistetaan heikkoja kohtia tietyssä järjestyksessä, jotta saavutettaisiin luonnollinen ryhti, liike ja voima. Harjoitukset vaativat keskittymistä; sijoittuminen, aktivointi, hengitys ja rentoutuminen vaikuttavat yhdessä.

YHTEYSTIEDOT

Skutnäsinkatu 9
68600 Jakobstad

+358(0)50 5885 122
info@levadafysio.fi

Tietoturvaseloste

SOCIAL MEDIA

   

2019 © Levada Fysio. All rights reserved.
Web made by Gloo Creative Studio