Levada Fysio

Ihmiset hakeutuvat Levada Fysiolle saadakseen helpotusta kipuihin sekä tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Vaivat voivat olla akuutteja tai ne ovat voineet jatkua pidemmän aikaa.

Tarjoamme myös fysioterapiaa ennen leikkausta / leikkauksen jälkeen, huimaukseen, tinnitukseen, leuan toimintahäiriöihin sekä psykofyysisiin oireisiin ym. Täältä kotisivultamme löydät kuvauksia hallitsemistamme ja käyttämistämme hoitomenetelmistä ja -suuntauksista.

Levada Fysio toimii yhteistyössä lääkäreiden, hammaslääkäreiden ja muiden terapeuttien kanssa, ja arvostamme tätä yhteistyötä suuresti. Yhtä suuresti arvostamme fysioterapiaprosessin aikaista yhteistyötä potilaan kanssa. Potilaan tarpeet, tavoitteet ja osallisuus ovat tärkeitä, ja työskentelyperspektiivimme on kokonaisvaltainen.

Ajanvaraus

Online-varaus

Ergonomiatarvikkeet

Levada Fysio tekee yhteistyötä Pyssel:in kanssa. Kaikki heidän toimistokalusteet ja ergonomiatarvikkeet ovat siis tilattavissa meidän kautta. Samalla autamme sinua valitsemaan sopivat tuotteet, sekä neuvomme tuotteiden käytössä ja haetaan oikeat säädöt.

Lisätietoa: www.pyssel.fi

Yhteistyökumppanit

YHTEYSTIEDOT

Skutnäsinkatu 9
68600 Jakobstad

+358(0)50 5885 122
info@levadafysio.fi

Tietoturvaseloste

SOCIAL MEDIA

   

2019 © Levada Fysio. All rights reserved.
Web made by Gloo Creative Studio