Levada Fysio

Människor söker sig till Levada Fysio för att få hjälp med smärta och problem i stöd och rörelseorganen. Problemen kan vara akuta eller pågått under längre tid.

Vi erbjuder också fysioterapi före och efter operationer, vid svindel, tinnitus, funktionsstörningar i käksystemet och vid psykofysiska symptom m.m. Här på hemsidan hittar du mera ingående beskrivningar av inriktningar och behandlingsmetoder som vi har kunskap i och jobbar med.

På Levada Fysio samarbetar vi med läkare, tandläkare och andra terapeuter och värdesätter det högt. Lika högt värdesätter vi samarbetet i fysioterapiprocessen mellan oss och patienten. Patientens behov, målsättning och delaktighet är viktig och vi jobbar utifrån ett helhetsperspektiv.

Till Levada Fysio kan du komma med eller utan fysioterapiremiss från läkare. Vi har direktersättningsavtal med FPA vilket innebär att du endast betalar självriskandelen när du har fysioterapiremiss och FPA kort.

Tidsbokning

Onlinebokning

Ergonomitillbehör

Levada Fysio samarbetar med Pyssel vilket gör att du kan beställa alla deras kontorsmöbler och ergonomi produkter hos Levada Fysio och samtidigt få hjälp med måttpassning, val av produkt, information om användning och justering.

Se mera på www.pyssel.fi

Sammarbetspartners

KONTAKTINFORMATION

Rådhusgatan 11, Vån 3
68600 Jakobstad

+358(0)50 5885 122
info@levadafysio.fi

Sekretesspolicy

SOCIAL MEDIA

   

2019 © Levada Fysio. All rights reserved.
Web made by Gloo Creative Studio