Föreläsning

Är du intresserad av en föreläsning i Hållning och Postural Träning på ditt jobb, för tyky-verksamhet, för dina anställda eller i föreningssammanhang? Vi håller föreläsningar i Hållning och Postural träning där både teori och praktik får utrymme. Föreläsningen kan skräddarsys enligt vad behovet är.

Workshop

I workshop Hållning och Postural Träning varvas praktiska övningar och teori för att ge förståelse i hur hållning inverkar på kroppens funktion samt syftet med övningarna. Teori i hållningslära presenteras på ett praktiskt sätt så att man ska förstå hur belastningsfördelningen i kroppen sker beroende på hur vår hållning ser ut. Under passen ges också ergonomitips och rejäla doser av information varför vi gör de övningar vi gör som stärker kroppen inifrån ut.

Vi går igenom övningar från tå till topp och släpper på stramheter och stärker svagheter i en viss ordning för en naturlig hållning, rörelse och styrka. Övningarna kräver fokusering på hur de genomförs; där positionering, aktivering, andning och avspänning samspelar.

KONTAKTINFORMATION

Skutnäsgatan 9
68600 Jakobstad

+358(0)50 5885 122
info@levadafysio.fi

Sekretesspolicy

SOCIAL MEDIA

   

2019 © Levada Fysio. All rights reserved.
Web made by Gloo Creative Studio